Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Οι παρουσιάσεις βιβλίων γίνονται κάθε εβδομάδα. Έτσι ο Νίκος, μας αφηγήθηκε την ιστορία του Έλμερ, ενός ελέφαντα πολύ διαφορετικού από τους άλλους που όμως έχει καταπληκτικές ιδέες κι όλοι τον έχουν αποδεχτεί γι' αυτήν ακριβώς τη διαφορετικότητά του. Άλλη μια ωραία συγκυρία ώστε να αναφερθούμε πάλι στο πόσο σημαντικό είναι ν' αποδεχόμαστε τους άλλους όπως κι αν είναι, αφού ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και μοναδικός!



Και η όμορφη ζωγραφιά του..

Η Αννούλα με το : 'Άρης το σαλιγκάρι", μας εξιστόρισε την επιθυμία ενός σαλιγκαριού να ταξιδέψει μακριά από το κήπο που ζούσε με τους γονείς του, για να εξερευνήσει κι άλλους τόπους μακρινούς και διαφορετικούς. Αφού έκανε το μακρύ ταξίδι του τελικά γύρισε πίσω στους δικούς του, γιατί πουθενά δεν είναι πιο καλά από το δικό σου σπίτι με τους ανθρώπους που σε αγαπούν!


 Ο Άρης...


Η Βάλια μας παρουσίασε το βιβλίο: "Ένα δέντρο ζητάει αυλή" με την ιστορία ενός σπόρου που ψάχνει να βρει ένα μέρος να φυτρώσει! Τελικά φυτρώνει σε μια παραλία για να έχουν ίσκιο τα παιδιά!




Κι ο Κωνσταντίνος μας παρουσίασε το βιβλίο: "Ο αέρας" και μας βοήθησε να καταλάβουμε για πόσα πολλά πράγματα είναι υπεύθυνος ο άνεμος.




Δυστυχώς ξέχασε να μας ζωγραφίσει κάτι αλλά θα μας το φέρει όπως υποσχέθηκε...
Και όπως ήταν αναμενόμενο ο Κωνσταντίνος κράτησε την υπόσχεσή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου