ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

8 Σεπτεμβρίου 2017
Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11/9/2017 και ώρα 9.00πμ στον προαύλιο χώρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας που βρίσκεται δίπλα στο Νηπιαγωγείο μας. Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 18.00μμ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ενημερωτική συνάντηση γονέων όπου θα λάβετε όλες τις πληροφορίες για την λειτουργία του σχολείου μας. Σας περιμένουμε!

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ
Ένα σημαντικό κομμάτι του σχολείου μας, είναι η προσφορά. Σε όποιον τη χρειάζεται, σε όποιον την έχει ανάγκη. Πιστέυουμε βαθιά ότι είναι μια κίνηση αγάπης χωρίς αντάλλαγμα απέναντι όχι μόνο σε συνανθρώπους μας αλλά και στο περιβάλλον. Θα μας χαροποιούσε να σας έχουμε στο πλευρό μας. ΕΝΕΡΓΩ-Σ ΠΟΛΙΤΗΣ.

Μια σημαντική ενέργεια, που συνεχίζεται και φέτος, είναι η συλλογή πλαστικών καπακιών για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων. Προχωράμε και φέτος σε αυτή τη "συνεργασία", ώστε να συμβάλλουμε στην δωρεά ενός αναπηρικού αμαξίδιου σε όποιον το έχει πραγματικά ανάγκη.
Δεν ξεχνάμε να βρισκόμαστε πάντα κοντά στο "Χαμόγελο του παιδιού" που μαζί με τη βοήθεια των γονιών κάθε χρόνο προσπαθούμε να συμβάλλουμε μέσα στις δυνατότητές μας, σε οποιοδήποτε κάλεσμα για είδη πρώτης ανάγκης και όχι μόνο.


Προστατεύουμε το περιβάλλον με όποιο τρόπο μπορούμε. Είμαστε υπέρ της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και στο χώρο του νηπιαγωγείου εκτός από μπλε κάδο (βρίσκεται στο χώρο του όμορου Δημοτικού Σχολείου), υπάρχει ειδικός κάδος ανακύκλωσης μπαταριών.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

17/10/2014: Ευχαριστούμε θερμά τον ψυχολόγο Κο Παναγιώτη Περάκη για την πολύτιμη βοήθειά του, καθώς και την ευγενική του διάθεση να παραστεί αφιλοκερδώς στη συνάντηση με το σύλλογο γονεών του σχολείου μας, στο πλαίσιο της σωστής κι επιστημονικής ενημέρωσης σε "Ό,τι μας απασχολεί σε σχέση με τα παιδιά μας". 


ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ
19/11/2014: Σήμερα ξεκίνησε η Σχολή Γονέων που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων και θα γίνεται κάθε Τετάρτη 18.30-20.00μμ στο χώρο του σχολείου μας. Η ψυχολόγος Κα Άννα Δροσινού με τη μορφή βιωματικού εργαστήριου, θα "απαντήσει" σε θέματα που άπτονται της υγιούς σχέσης μεταξύ Οικογένειας- παιδιού.

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
22/12/2014: Όπως κάθε φορά έτσι και φέτος ανταποκριθήκαμε στην έκκληση του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ για είδη πρώτης ανάγκης και παρά τις σοβαρές δυσκολίες, καταφέραμε και φέτος με τη βοήθεια των γονιών και εκπαιδευτικών, να συγκεντρώσουμε λίγα πράγματα που με μεγάλη αγάπη και χαρά δόθηκαν στους μικρούς μας φίλους. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ UNICEF
14/1/2015:  Σήμερα κατατέθηκαν τα χρήματα που μαζέψαμε για την ενίσχυση της Unicef, ποσό που ανήλθε στα 101 Ευρώ, με την βοήθεια και την συμμετοχή των γονιών κι εκπαιδευτικών του σχολείου μας! Ευχαριστούμε θερμά για τις προσφορές σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου