ΧΡΗΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ

Πατήστε τον τίτλο του κάθε προγράμματος για να μεταφερθείτε στο περιβάλλον του παιχνιδιού ή του video.


"Ένα γράμμα μια ιστορία": Διασκεδαστικός τρόπος να μάθουν τα παιδιά σας τα γράμματα (αναζητείστε τα στο You Tube-σ.σ δεν υπάρχουν video για όλα τα γράμματα)

"Ο Παραμυθάς" : Αλήθεια τον θυμάστε; Ο γνωστός παραμυθάς, αφηγείται παραμύθια στην οθόνη του υπολογιστή σας.


"Η Γλώσσα": Το λογισμικό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για τη Γλώσσα ίσως σας φανεί χρήσιμο για μερικές απ' τις δραστηριότητες που έχει.


"Το Αερόστατο": Ένα πολύ όμορφο λογισμικό με παιχνίδια, κατάλληλο για παιδιά από 3-6 ετών που μαθαίνουν παίζοντας!"Tuxpaint": Κατεβάστε δωρεάν αυτό το λογισμικό ζωγραφικής για παιδιά με πολλές δυνατότητες για ελεύθερο σχέδιο αλλά και με δυνατότητα επιλογής έτοιμων εικόνων-σφραγίδων!
"Εκπαιδευτικό Λογισμικό για Α', Β' και Γ' Δημοτικού": Πολύ ενδιαφέρον λογισμικό για τις τρεις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. Κάποιες ενότητες της Α' τάξης είναι κατάλληλες και για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου. Επισκεφτείτε το!


"Η ζωή της αρκουδίτσας": Με πολύ ευχάριστο και παραστατικό τρόπο, μαθαίνουμε για το πως ζει, τι τρώει και πως πρέπει να προστατευτεί η αρκουδίτσα μας."Εμμέλεια, το μουσικό χωριό": Ένα ταξίδι στους ήχους και τη μουσική με δημιουργικές δραστηριότητες.

"Χρωμάτισε τη Πεπλοφόρο":  Η Πεπλοφόρος, το γνωστό άγαλμα στο Μουσείο της Ακρόπολης, βρίσκεται εδώ για να το χρωματίσετε όπως θέλετε. Παίξτε με τα χρώματα και τις επιλογές και φτιάξτε τη δική σας δημιουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου